• English
0
0,00 lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Versiunea 1.14

Probleme rezolvate:

Notificari tip Push pe dispozitivele Samsung - Am reparat o serie de probleme cu notificarile de tip push care nu se trimiteau sau nu deschideau aplicatia cand erau accesate pe telefoanele tip Samsung.

Inscrierea la o Zi de Meci publica pentru echipe - am reparat problema care nu permitea utilizatorilor sa se inscrie la o Zi de Meci publica pentru echipe.

Actualizarea pozei de profil - am rezolvat problema care nu permitea anumitor utilizatori de Android sa isi schimbe poza de profil

Functionalitati noi:

Profil de jucator imbunatatit - odata cu aceasta noua versiune, inauguram si noul profil de jucatori in care includem o raportare mai exacta a rating-ului de nivel de joc primit de la alti utilizatori, afisarea varstei si a nationalitatii jucatorului si o afisare ierarhizata a complimentelor primite.

Profil de echipa imbunatatit - de acum, de fiecare data cand selectati optiunea Echipe si deschideti profilul uneia din echipele pe care o administrati sau din care faceti parte, veti avea acces la o serie noua de informatii statistice legate de echipa respectiva

Evenimente noi pentru inregistrarea rezultatelor meciurilor dintr-o competitie - am adaugat o serie de evenimente ce pot fi atribuite unui meci dintr-o competitie: penalty ratat, schimbari de jucatori, accidentari, autogoluri si descalificarea uneia din echipe.

Formate noi disponibile pentru organizatorii de competitii - am adaugat optiuni noi de formate pentru organizatorii de competitii care acum pot crea in aplicatie competitii de tip Grupe de calificare, competitie tip Campionat/Liga sau competitii care au numai runde KO.

Optiune Tur/Retur pentru meciurile din cadrul competitiilor - am adaugat optiunea de a bifa meciuri in dubla mansa atat pentru meciurile din faza grupelor cat si pentru meciurile din faza

Playerfy
© GO PLAY INVESTMENT. ALL RIGHTS RESERVED.