POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE „PLAYERFY”

 În acest document veți fi informat despre modul în care datele cu caracter personal introduse sau pe care ni le transmiteti folosind aplicatia ‘’PLAYERFY’” oferita și întreținuta de GO PLAY INVESTMENT SRL., o societate cu răspundere limitată, cu sediul în Bucuresti, sector 3, al. Barajul Bistritei, nr. 11, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 /8707 /2019, CUI 41345686, avand calitatea de Operator de date cu caracter personal , de acum înainte denumit pur și simplu OPERATOR, sunt colectate, utilizate și protejate.

GO PLAY INVESTMENT SRL asigura, in permanenta, respectarea tuturor principiilor si a legislatiei privind protectia datelor cu carcacter personal, in ceea ce priveste prelucrarea, colectarea, procesarea, stocarea si transferul datelor cu caracter personal, astfel cum acestea sunt reglementate prin legislatia in vigoare, precum si prin predeverile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu carcater personal si privind libera circulatie a acestor date („GDPR”).

GO PLAY INVESTMENT SRL intenționează să stabilească o relație de încredere și credibilitate cu utilizatorii săi și, prin urmare, caută un mod responsabil și transparent de a trata informațiile pe care le primește, le transmite, le stochează și le utilizează. O astfel de utilizare și modul în care tratăm datele dvs. vor fi guvernate în conformitate cu această politică de confidențialitate. Scopul nostru este să vă facem să înțelegeți mai bine ce informații obținem și cum le folosim.
GO PLAY INVESTMENT SRL va asigura actualizarea prezentei politici si va publica cea mai recenta versiune a acesteia.

Înainte de a continua citirea acestui document, este esențial să citiți Condițiile de utilizare a PLAYERFY, dat fiind că multe expresii utilizate aici sunt explicate în document. Deci, dacă nu l-ați citit, vă recomandăm să faceți acest lucru.

De acum înainte, veți fi tratat ca UTILIZATOR- persoana vizata din punct de vedere al legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal.

INTRODUCERE

Politica de confidențialitate este documentul care stabilește datele si/sau informațiile la care OPERATORUL are acces și cum pot fi utilizate. Următoarele capitole vă vor face să înțelegeți cum sunt tratate nu numai datele dvs. personale, ci și toate informațiile colectate sau trimise automat de dvs. pentru a interacționa cu PLAYERFY sau în acesta.

După cum se prevede în legislația relevantă, UTILIZATORILOR li se vor asigura întotdeauna, printre altele, următoarele drepturi, la care se adauga cele specifice datelor cu caracter personal mentionate in capitolul dedicat:
     • Inviolabilitatea intimității și a vieții private, protecția și compensarea daunelor materiale sau morale rezultate din încălcare;
     • Inviolabilitatea și secretul fluxului comunicațiilor dvs. pe Internet, cu excepția unei hotărâri judecătorești sau solicitari ale autoritatilor competente, conform legii;
     • Inviolabilitatea și confidențialitatea comunicărilor private stocate, cu exceptia celor solicitate prin ordin judecătoresc sau al altor autoritati compentente;
     • Nicio divulgare către terți de date cu caracter personal, inclusiv înregistrări de conexiune și acces la aplicații de internet, colectate prin consimțământ liber, exprimate și informate în această politică de confidențialitate, decat in condițiile de utilizare sau alte texte legale PLAYERFY și / sau în cazurile prevăzute de lege;
     • Colectarea, utilizarea, stocarea, procesarea și protecția informațiilor clare și cuprinzătoare a datelor personale, care pot fi utilizate numai în scopuri care justifică colectarea lor, nu sunt interzise de lege și sunt specificate în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor de internet;
     • Consimțământul exprimat cu privire la colectarea, utilizarea, stocarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care ar trebui să apară în mod vizibil fata de celorlalte clauze contractuale si sa fie exprimat in mod neechivoc si expres;
     • Ștergerea permanentă a datelor cu caracter personal, la cerere, la sfârșitul relației dintre părți, cu excepția cazurilor in care legea stabileste obligatii de pastrare a datelor in sarcina operatorului.

Acum, că vă cunoașteți drepturile, permiteți-ne să abordăm Politicile de confidențialitate.

Prin descărcarea și acceptarea funcționării PLAYERFY pe dispozitivul dvs. mobil conectat la internet (mobil), acceptați în mod expres termenii acestei politici de confidențialitate și Termenii de utilizare PLAYERFY.

CE INFORMAȚII colectăm?


Date cu caracter personal: inseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („Persoană Vizată”) care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice identității fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a persoanei fizice.

Categorii speciale de date cu caracter personal – orice informație care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate, date genetice, date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, date privind sănătatea sau date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice;

Prelucrarea datelor cu caracter personal:
inseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea datelor.

Dorim să va informăm prin intermediul acestei politici despre prelucrarea datelor dvs. personale în calitate de persoana vizata – Utilizator al Aplicatiei PLAYERFY precum si cu privire la natura, scopul și obiectul prelucrării datelor cu caracter personal pe care le colectăm si la drepturile pe care le aveti.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate variaza in functie de interactiunea si raporturile pe care dumneavoastra le inregistrati pe Aplicatia PLAYERFY
Utilizarea și înregistrarea dvs. in aplicatia PLAYERFY  va necesita să acceptați politicile noastre. Datele tale personale pot fi furnizate de către dvs. în cadrul diverselor secțiuni ale Aplicației, în special în următoarele situaţii: când îţi creezi un cont în secţiunea “Contul meu”.
Această înregistrare se poate face prin înregistrarea în PLAYERFY completând informațiile necesare pentru înregistrare sau stabilind conexiunea între PLAYERFY și alte conturi de servicii de rețele sociale sau alte servicii deja utilizatede dvs.  Facebook:, Whatsap

Ce date personale colectăm?


Putem colecta și prelucra următoarele date cu caracter personal, în funcție de cererea pe care ne-o adresați si de serviciile pe care le utilizati in aplicatie: nume, prenume, nationalitate, varsta, imagine, telefon mobil, e-mail, locatie, fotografii, detalii despre aptitudinile sportive si statisticile obtinute.

Datele furnizate de către dumneavoastra in calitate de utilizator trebuie să fie reale, corecte şi actualizate si trebuie să aveti dreptul de a le furniza. Datele mentionate mai sus sunt furnizate de catre dvs. in mod voluntar cu ocazia utilizarii aplicatiei. In lipsa furnizarii acestora nu va vom putea asigura serviciile oferite in Aplicatie.

Pentru a utiliza aplicația din profilul dvs. pe alte rețele, UTILIZATORUL trebuie să autorizeze trimiterea următoarelor informații: profil public (nume, imagine de profil, vârstă, sex, limbă, țară și alte informații publice) și descriere personală.

De asemenea, pentru o parte din înregistrare sunt necesare informații suplimentare despre utilizatori, cum ar fi informații despre abilitățile de fotbal ale UTILIZATORULUI. În cele din urmă, PLAYERFY solicită accesul la contactele utilizatorului de pe dispozitivul dvs. mobil, unde aplicația va rula, accesul la locația utilizatorului de pe dispozitivul dvs. mobil unde aplicația va rula și notificările de permisiuni împing sistemul.

Astfel de informații nu vor fi automat expuse sau disponibile pentru toți ceilalti utilizatorii. Disponibilitatea sau nu a acestora va depinde de interacțiunea pe care dvs. decideti a o avea cu cu alți utilizatori. OPERATORUL colectează informații personale de la UTILIZATORI numai dacă sunt furnizate în mod voluntar, avand in vedere că utilizatorul însuși isi va da permisiunea.

După autorizarea transmiterii și accesului la informațiile menționate mai sus, UTILIZATORUL va avea acces la PLAYERFY și îl poate utiliza pe deplin, conform prevederilor din Condițiile de utilizare ale acestuia.

UTILIZATORUL recunoaște și este de acord că informațiile din profilul său de pe PLAYERFY, pot deveni disponibile pentru alți UTILIZATORI ai aplicației, în conformitate cu această politică de confidențialitate și cu condițiile de utilizare ale aplicatiei.

Unele sau toate datele și / sau informațiile completate care vor face parte din profilul dvs. vor fi vizibile pentru orice utilizator cu care interacționați sau nu, urmează să se alăture unui grup privat sau public, cu care creați un eveniment / potrivire fie prin aderarea la un eveniment / meci. În cazul modificării acestor date, vă rugăm să le actualizați în profilul dvs. sau să ne contactați prin SAC pentru a afla cum să procedați.

Prin instalarea PLAYERFY și acceptarea acestei politici de confidențialitate, UTILIZATORUL acceptă și este de acord că PLAYERFY va avea acces la următoarele date sensibile de pe dispozitivul său mobil, care vor fi considerate, ca ceilalți, ca fiind personale și confidențiale:

     • contacte (toate contactele care se află pe agenda UTILIZATORULUI);
     • aparat de fotografiat (puteți trimite fotografii direct de pe aparatul de fotografiat la dispoziția UTILIZATORULUI);
     • galerie foto (UTILIZATORUL poate trimite fotografii direct din galeria foto privată a UTILIZATORULUI);
     • telefon (PLAYERFY va avea acces la modelul utilizatorului, software-ul și GPS – Global Position System)
     • conturi în PLAYERFY (date de conectare, parolă și e-mail utilizate);
Aceste informații nu vor fi partajate cu terți și vor fi considerate confidențiale, , cu exceptia cazului in care dvs alegeti partajarea acestora cu alti utilizatori ai aplicatiei- (spre exemplu fotografiile) sau terti.

     • Pentru utilizatorii iOS, informațiile furnizate de API-urile Health Kit și API-urile de fitness și mișcare (localizare, distanță de rulare, ritm cardiac, somn și date despre alimentație) va putea fi accesat. Accesul la aceste date poate fi restricționat de utilizator în setările de permisiuni ale sistemului iOS. Astfel de informații NU vor fi NICIODATĂ transmise, transferate și / sau comercializate de PLAYERFY. Aceste informații nu vor fi niciodată utilizate niciodată pentru niciun tip de oferte de produse, servicii și / sau orice tip de marketing.


DE CE COLECTAM INFORMATIILE DVS ȘI CUM LE UTILIZĂM?


Temeiul juridic al procesarii
Prelucram datele dumneavoastră personale mentionate mai sus in urmatoarele scopuri si avand urmatoarele temeiuri:
     1. a) Pentru furnizarea serviciilor conform Termenilor și Condițiilor, temeiul juridic al prelucrarii datelor mentionate in capitolul de mai  sus fiind prestarea serviciilor asigurate prin aplicatie
     2. b) In scopul asigurarii unei bune functionari a aplicatei, temeiul juridic al prelucrarii il reprezinta interesul legitim al GO PLAY INVESTMENT SRL de a isi imbunatati serviciile.
     3. c) In scopul gestionarii solicitarilor, reclamatiilor, sugestiilor specifice functionalitatilor aplicatiei: prelucarea acestor date cu caracter personal se realizeaza pentru prestarea serviciilor specifice aplicatiei, precum si in interesul legitim al GO PLAY INVESTMENT SRL in vederea solutionarii reclamatiilor, imbunatarii serviciilor, gestionarii sugestiilor si solicitarilor transmise GO PLAY INVESTMENT SRL;
     4. d) Marketing si statistici: transmiterea de newsletter-e si statistici legate de sport utilizatorilor prin mijloace de comunicare precum e-mail, telefon; prelucrarea acestor date cu caracter personal (nume, prenume, adresa de email telefon) se realizeaza in baza consimtamantului dumneavostra

Va puteti retrage oricand consimțământul pentru utilizarea datelor personale pentru scopurile de marketing si statistici folosind setarile aplicatiei sau indicațiile din fiecare e-mail/ notificare pe care le primiți sau prin transmiterea unui email la adresa [email protected] Retragerea va fi inregistrata imediat.


Astfel, OPERATORUL folosește informațiile colectate în următoarele scopuri generale:
     • Furnizarea interactivitatii specifice aplicației (pentru interactivitate însemna Serviciile PLAYERFY. Pentru a afla mai multe despre aceste servicii indicați citirea Termenilor de utilizare);
     • Îmbunătățirea gradului de utilizare și experienței interactive utilizând PLAYERFY;
     • Elaborare de statistici și inserții generale de natură publicitară sau nu; Această utilizare nu va fi NICIODATĂ aplicabilă cu informațiile furnizate de API-urile Healthkit și API-urile Motion and Fitness. Informațiile furnizate de acesta din urmă nu vor fi NICIODATĂ utilizate sau transmise pentru nici unul dintre scopurile menționate în această clauză
     • Răspuns la întrebări și solicitări de la UTILIZATOR;
     • Efectuare de cercetări și marketing de relații, legate de PLAYERFY, sport pentru personalizarea servicilor si a produselor precum si pentru promovarea produselor serviciilor noastre si ale partenerilor nostri OPERATORUL, respectând politicile adoptate aici în Termenii de utilizare și legislația actuală. Această utilizare nu va fi NICIODATĂ aplicabilă in ceea ce priveste date si/sau informațiile furnizate de API-urile Healthkit și API-urile Motion and Fitness. Informațiile furnizate de acesta din urmă nu vor fi NICIODATĂ utilizate sau transmise pentru niciunul dintre scopurile menționate în această clauză

Nu vom folosi datele dvs personale în alte scopuri, care nu sunt încă prevăzute în această “Politica de confidențialitate”, vă vom contacta înainte de a vă folosi datele personale în noi scopuri, pentru a vă informa despre modificările aduse regulilor noastre privind protecția datelor personale și pentru a vă oferi opțiunea de a accepta sau de a refuza.

OPERATORUL poate vinde și / sau furniza informațiile personale ale UTILIZATORILOR către alte persoane sau companii, în scopuri legale, cu EXCLUDEREA ABSOLUTĂ descrisă aici pentru informațiile furnizate de API-urile Healthkit și API-urile Motion and Fitness, motiv pentru care UTILIZATORUL din acum, acordă gratuit OPERATORUL pentru o astfel de posibilitate. Pentru a reitera, informațiile furnizate de API-urile Healthkit și API-urile Motion and Fitness NICIODATĂ nu vor fi vândute sau furnizate altor persoane, companii și nu vor fi utilizate niciodată în scopuri de marketing sau statistici. Prezentarea oricăror informații va avea loc, de asemenea, la solicitarea personalaa UTILIZATORULUI sau prin hotărâre judecătorească sau decizie a organelor competente.

PROPRIETAR va utiliza informațiile colectate în scopurile stabilite aici, în conformitate cu Condițiile de utilizare PLAYERFY, rezervându-și dreptul de a le păstra pentru respectarea legii și / sau protej în cazul oricărei pretentii  civile, de a le distruge după expirarea duratei pentru care sunt procesate.

Angajații, furnizorii și ceilalți implicați în aplicație au cunoștință despre această politică de confidențialitate și numai personalul autorizat are permisiunea de a accesa datele personale colectate sau de a suferi măsuri disciplinare sau de a se răci, în cazul încălcării regulilor stabilite aici.

Transferul de date în afara Sațiului Economic European

Transferul dedate cu caracter personal către un stat tert, poate avea loc numai dacă statul către care se intenționează transferul asigură un nivel de protecție adecvat.
Transferul de date către un stat, a cărui legislație nu prevede un nivel de protecție cel puțin egal cu cel oferit de Regulament, este posibil numai dacă există garanții suficiente cu privire la protecția drepturilor fundamentale ale persoanelor vizate.

SIGURANȚA INFORMAȚIILOR ȘI RESPONSABILITĂȚILOR

GO PLAY INVESTMENT SRL aplică măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum si împotriva oricărei alte forme de prelucrare. Securitatea informațiilor trimise de UTILIZATOR este garantată de mecanisme eficiente de protecție, precum criptare, dispozitive de securitate, protocoale de acces, depunere pe servere interne, firewall, mediu web securizat.

În ciuda adoptării nivelurilor de securitate pentru protecția datelor și informațiilor colectate, este important ca UTILIZATORII să fie conștienți de natura și caracteristicile tehnice ale internetului, existând întotdeauna riscul ca terțe părți neautorizate, cumva să poată încălca aceste mecanisme de protecție. și să aibă acces la astfel de informații, motiv pentru care OPERATORUL nu poate garanta confidențialitatea și securitatea deplină în aplicație. Prin urmare, informăm, de asemenea, că, în calitate de PROPRIETAR, nu suntem responsabili pentru  – incalcarea securitarii protectiei informatiilor utilizatorilor determinate de interventia intentionata sau cu rea-credinta a tertilor asupra mecanismelor de protectie implementate.
Datele și informațiile stocate sau arhivate pe servere externe îndeplinesc aceleași principii de securitate adoptate de PROPRIETAR, deoarece furnizorii și partenerii sunt obligați să respecte politica noastră de confidențialitate.

Cât timp păstrăm informațiile dumneavoastră?

GO PLAY INVESTMENT SRL prelucrează și stochează datele cu caracter personal pe durata necesară desfășurării scopurilor specifice, respectiv pe durata prestarii serviciilor prin intermediul Aplicatiei și în interesul său legitim, în măsura în care acest lucru este acordat de legislația europeană sau de alte legi aplicabile activității subscrisei, iar în afara duratei scopului specific sau a interesului legitim prelucrăm și stocăm datele atât timp cât ne permiteți, respectiv pana la retragerea consimtamantului.

OPERATORUL

În cazul în care scopul prelucrării și stocării inceteaza sau dacă expiră o perioadă de stocare prevăzută de legislația europeană sau de o altă lege în vigoare, datele cu caracter personal sunt în mod obișnuit blocate sau șterse, în conformitate cu cerințele legale și politica de confidențialitate.


DATE PERSONALE CONȚINUTE ÎN PROFIL ȘI EXONERARE DE RĂSPUNDERE A OPERATORULUI

Utilizatorul are cunoștințe și declară că, pentru utilizarea – acestor servicii, va furniza, pe lângă alte date personale , numărul său de telefon. Prin urmare, utilizatorul declară că știe și este de acord că numarul de telefon înregistrat în profilul său poate fi vizualizat și accesat de ceilalți utilizatori ai PLAYERFY, precum și de terți care au contact cu ceilalți utilizatori.

Prin urmare, OPERATORUL nu este responsabil pentru orice utilizare neautorizată pe care o pot face terții sau alți utilizatori cu numarul de telefon și informațiile personale ale utilizatorului care vor face parte din profil. OPERATORUL nu este responsabil pentru astfel de fapte și inclusiv, dar nu se limitează la, orice daune directe, indirecte sau consecutive, Dacă utilizatorul nu este de acord cu următoarea clauză, nu trebuie să vă înregistrați și veți opri imediat utilizarea PLAYERFY.

În cazul în care utilizatorul este contactat în orice mod necunoscut, neacceptat sau ilegal sau simte agasat de alți utilizatori sau de terți, acesta trebuie să raporteze imediat OPERATORULui, astfel încât, dacă este necesar, PLAYERFY să ia măsurile corecte, inclusiv, dar fără a se limita la, excluderea a utilizatorului în cauză și trimiterea sesizarii către autoritățile competente.

SERVICII PENTRU TERȚI

În timp ce utilizați serviciile disponibile pentru alte rețele și alte servicii online, această aplicație nu este aprobată sau legată direct de acestea, dar își respectă Termenii de utilizare și Politica de utilizare a datelor.

Pentru a utiliza aplicația, UTILIZATORUL ar trebui să fie, de asemenea, conștient de acordul cu termenii și politicile acestor servicii, motiv pentru care vă recomandăm să citiți aceste documente.
Atunci când există aspecte contradictorii sau diferite, această politică va fi respectată în raport cu politica acestor terți.
De asemenea, această aplicație nu este responsabilă pentru colectarea, stocarea sau orice altă utilizare a datelor dvs. de la terți parteneri și nici pentru serviciile oferite de site-urile lor de aplicații, așa cum este indicat în Termenii de utilizare, cum ar fi magazinele virtuale care vând sau oferă gratuit aplicații, utilizate și pentru a permite descărcarea PLAYERFY.

Drepturile Utilizatorului in calitate de Persoana vizata

Aceste drepturi sunt următoarele:
     • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de a fi informat/ dreptul de acces, articolul 13-15 GDPR)- ne puteți solicita o confirmare a faptului că se prelucrează sau nu date cu caracter personal, acces la datele respective și informații cu privire la acestea, precum și o copie a datelor dvs. personale pe care le deținem
    • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces- dreptul la rectificare, art. 16 GDPR),
     • Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere/ dreptul de a fi uitat, articolul 17 GDPR), atunci cand datele au fost colectate ilegal, data limita pentru stocarea datelor a expirat, v-ați exercitat dreptul la opoziție sau v-ați retras consimțământul, ne puteți cere să ștergem datele personale pe care le deținem despre dvs.
     • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR),
     • Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR),.
     • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR).În aceast caz, datele dvs. nu vor mai fi prelucrate de noi, cu excepția cazului în care o dispoziție legală ne obligă la păstrarea și arhivarea acestora.
     • Dreptul de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearii de profiluri: aveti dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
     • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR).
     • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR).

Pentru exercitarea acestor drepturi,
persoana vizata poate adresa o cerere scrisă, datată şi semnată, transmisă la adresa Aleea Barajul Bistriţei 11, Bl: M23, Sc: 3, Ap: 42, PARTER, CAMERA 2, Bucuresti, sect. 3 si/sau la adresa de e-mail [email protected] .

De asemenea, clientul are dreptul de a se adresa instanţelor de judecată competente.

CONTACTEAZĂ-NE
După cum am mentionat mai sus, înțelegem că citirea acestui document, în timp ce încercăm să fim întotdeauna cât mai clari și direcți posibil, poate lăsa unele îndoieli, întrebări generale și chiar sugestii și critici pe care doriți să ni le împărtășiți.
Asadar, dacă doriți să contactați GO PLAY INVESTMENT SRL pentru a face comentarii sau întrebări cu privire la acest document, vă rugăm să ne contactați prin intermediul aplicației sau al paginilor de socializare.