Regulamentul competitiei de fotbal pe teren sintetic Sport Pentru Schimbare (denumita in continuare "Competitia") se aplica tuturor participantilor.
1. Competitia se desfasoara prin intermediul aplicatiei Playerfy, iar participarea este limitata la utilizatorii care au profilurile complete (nume, poza, mail).
2. Competitia se desfasoara pe 3 terenuri sintetice, timp de 5 ore, duminica, 10 iunie 2023.
3. In competitie vor participa 20 echipe, impartite in 4 grupe de cate 5. Dupa faza grupelor, se vor disputa sferturi, semifinale, finala mica si finala mare.
4. Fiecare echipa va fi compusa din 10-12 jucatori, iar meciurile se vor desfasura in sistemul 5+1, cu schimbari nelimitate.
5. Durata unei partide este de 2 reprize de cate 10 minute, plus pauza de 2 minute.
6. In Competitie se va promova fairplay-ul si se va incuraja o atitudine pozitiva fata de fotbal si adversari. Comportamentele agresive sau neadecvate nu sunt tolerate si pot duce la eliminarea din Competitie.
7. In cazul in care un jucator primeste 2 cartonase galbene in timpul unei partide, acesta va fi suspendat pentru urmatorul meci.
8. In cazul in care un jucator primeste un cartonas rosu direct, acesta va fi suspendat din Competitie.
9. Toate deciziile arbitrale sunt finale si nu se accepta contestari.
10. In faza grupelor, in caz de egalitate de puncte intre doua sau mai multe echipe, departajarea se va face in functie de golaveraj, apoi de meciul direct, iar in caz de continuare a egalitatii se va tine cont de numarul de goluri marcate.
11. In meciurile eliminatorii, in caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, se vor executa penalty-uri, cate 3 de echipa.
12. In Competitie, este permisa doar incaltamintea specifica terenului sintetic. Este interzisa purtarea crampoanelor.
13. Intrarile prin alunecare nu sunt permise.
14. Organizatorii Competitiei au dreptul de a lua decizii finale in orice situatie neprevazuta in acest regulament.
15. Participarea la Competitie implica acceptarea prezentului regulament.
Înapoi