Regulamentul competiției de minifotbal pe teren sintetic Fotbal Pentru Schimbare (denumită în continuare "Competiția") se aplică tuturor participanților.
1. Competiția se desfășoară prin intermediul aplicației Playerfy, iar participarea este limitată la utilizatorii Playerfy care au profilurile complete (nume, poză, mail).
2. Competiția se desfășoară pe 3 terenuri sintetice, timp de 7 ore, sambată, 18 mai 2024.
3. În competiție vor participa 16 echipe, împărțite în 4 grupe de câte 4. După faza grupelor, se vor disputa sferturi, semifinale și finala.
4. Fiecare echipă va fi compusă din 9 jucători, iar meciurile se vor desfășura în sistemul 5+1, cu schimbări nelimitate. (3 rezerve)
5. Durata unei partide este de 2 reprize de câte 10 minute, plus pauză de 2 minute. (22 minute/meci)
6. În Competiție se va promova fairplay-ul și se va încuraja o atitudine pozitivă față de fotbal și adversari. Comportamentele agresive sau neadecvate nu sunt tolerate și pot duce la eliminarea din Competiție.
7. În cazul în care un jucător primește 2 cartonașe galbene în timpul unei partide, acesta va fi suspendat pentru următorul meci.
8. În cazul în care un jucător primește un cartonaș roșu direct, acesta va fi suspendat din Competiție.
9. Toate deciziile arbitrale sunt finale și nu se acceptă contestații. (nu avem VAR)
10. În faza grupelor, în caz de egalitate de puncte între două sau mai multe echipe, departajarea se va face în funcție de golaveraj, apoi de meciul direct, iar în caz de continuare a egalității se va ține cont de numărul de goluri marcate.
11. În meciurile eliminatorii, în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, se vor executa penalty-uri, câte 3 de echipă.
12. În Competiție, este permisă doar încălțămintea specifică terenului sintetic. Este interzisă purtarea crampoanelor.
13. Intrările prin alunecare nu sunt permise.
14. Organizatorii Competiției, Asociatia The Social Incubator | Sport for Good, au dreptul de a lua decizii finale în orice situație neprevăzută în acest regulament.
Înapoi